Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lopass Gość
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lulu
|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2012 20:32 Temat postu: |
|
|
Temat poruszany juĹź na forum i to wiele razy. PoczytaÄ poleca przed zadawaniem pytaĹ na ktĂłre odpowiedzi juĹź padĹy.
JeĹźeli masz kasÄ na Goldfincha - kupuj! JeĹźeli nie to dozbieraj.
Granie na takich g******* whistlach, ktĂłre nie strojÄ
, piszczÄ
to wg. mnie ostatecznoĹÄ. KsiÄ
Ĺźki nie potrzebujesz, prĂłbuj graÄ ze sĹuchu. Obczaj tutoriale na jutubie. I troszkÄ samodzielnoĹci w czytaniu forum teĹź by siÄ przydaĹo |
|
Powrót do góry |
|
|
Peter_Piper
|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2012 23:01 Temat postu: |
|
|
PozwolÄ sobie wtrÄ
ciÄ siÄ przy okazji wspomnienia Goldfincha WystawiĹem parÄ dni temu swojego Goldfincha High D na allegro. Jest jak nowy, grany bardzo krĂłtko, w Ĺwietnym stanie, do kompletu z oryginalnym pokrowcem, a jednak taĹszy o jakieĹ 30 zĹ.
SprzedajÄ, bo doszedĹem do wniosku, Ĺźe jednak trzeba mi siÄ na czymĹ skupiÄ wreszcie i, ku braku zdziwienia ze swojej strony, wybraĹem dudy
PodajÄ link do aukcji, gdybyĹ byĹ zainteresowany: http://allegro.pl/goldfinch-whistle-flazolet-high-d-irlandia-i2627973396.html
W razie czego, pisz na priva.
Pozdrawiam,
Piotrek _________________ Before "Going Home" "The Wild Rover" bade his "Farewell To The Creeks". "All Through The Night" he travelled, saw "The Back Of The Moon" and at "The Dawning Of The Day" finally came back to his home in "Bonnie Dundee" |
|
Powrót do góry |
|
|
michal18c
kolno
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2012 1:33 Temat postu: |
|
|
Polecam Ci goldfincha. Feadog hmm dobry, ale ja swĂłj ulepszaĹem - mosiÄĹźny, szybko Ĺniedzieje i trzeba czÄsto czyĹciÄ (pastÄ
). JeĹźeli zaleĹźy Ci na taĹszym modelu to bierz muzÄ. Co do ksiÄ
Ĺźek... na yt jest materiaĹĂłw duĹźo, jeĹli potrzebujesz nut do irlandzkich kawaĹkĂłw to thesession.org. PrzeglÄ
dnij forum bo warto p.s. Co do Feadoga to na www.flazolet.net jest taniej |
|
Powrót do góry |
|
|
taranis Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 23:02 Temat postu: |
|
|
Peter_Piper ja wĹaĹnie zbieram na goldfincha Ale uĹźywany o zaledwie 25 zĹ taniej to jak dla mnie kpina WolÄ odpuĹciÄ parÄ browarkĂłw i mieÄ nowiutkiego, nieĹmiganego za podobnÄ
cenÄ |
|
Powrót do góry |
|
|
|