Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Feaorn
Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 211 Skąd: Bydgoszcz - Goldfinch Whistles
|
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 1:41 Temat postu: Patryk 2010 - Strays, Bydgoszcz |
|
|
Wszystkich z okolic Bydgoszczy, oraz tych z nie-okolic, zapraszam na granie naszej tradowej grupy Strays na 17.03.2010 do Bydgoszczy, do pubu Kubryk. Pogramy, powspominamy stare czasy (kaĹźdy swoje!), a moĹźe, moĹźe i nawet drobne sesjowanie siÄ wydarzy, jeĹli zainteresowani siÄ znajdÄ
...
Wy, z bratniego Torunia - nie chcielibyĹcie siÄ trochÄ pobrataÄ przy Guinnessie? _________________ http://www.goldfinch.eu/ - Goldfinch Whistles |
|
Powrót do góry |
|
|
Kones
|
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 14:09 Temat postu: |
|
|
Ja bym siÄ bratnÄ
Ĺ ale niestety takĹźe gramy 17tego w Toruniu i pozwolÄ sobie korzystajÄ
c z okazji zaĹoĹźyÄ zaraz osobny temacik, za co z gĂłry przepraszam, mam nadziejÄ Ĺźe siÄ nie pogniewacie ...
Pzdr |
|
Powrót do góry |
|
|
Feaorn
Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 211 Skąd: Bydgoszcz - Goldfinch Whistles
|
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 16:29 Temat postu: Szkoda! |
|
|
Szkoda! Hehe... Wiadomo, szaleĹstwa na Patryka sÄ
wszÄdzie. Super, Ĺźe coĹ siÄ w Toruniu muzycznego krÄci i na warstwie tradowej! Trzeba siÄ wreszcie zabraÄ za sibie i wspĂłlnie coĹ potworzyÄ. ObiecujÄ siÄ wreszcie poprawiÄ ze swoimi warunkami czasowymi i uczyniÄ w tej kwestii.
(JuĹź widzÄ te konkurencyjne grupy ortodoksyjnych fanĂłw muyzki tradzczjnej z Bydgoszczy i Torunia wykĹadajÄ
cych swoje gusta muzyczne bejsbolami po koncertach... ) _________________ http://www.goldfinch.eu/ - Goldfinch Whistles |
|
Powrót do góry |
|
|
Kones
|
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 17:19 Temat postu: |
|
|
ale bejzbolami w narodowych celtyckich barwach i u rÄ
czki zakoĹczonych czterolistnÄ
koniczynkÄ
.
Natomiast prawdÄ
jest Ĺźe ToruĹ jest jakimĹ smutnym niechlubnym wyjÄ
tkiem miasta studenckiego gdzie muzyki jak na lekarstwo. O ile puby o zabarwieniu Ĺźeglarskim bywaĹy o tyle ludzi na koncertach wszelakiej muzyki niszowej ani huhu. I pod tym wzglÄdem Bydgoszcz rzÄ
dzi. WiÄc moĹźe zewrzeÄ szeregi i pokazaÄ tym na poĹudniu Ĺźe i u Nas coĹ siÄ moĹźe dziaÄ? Ja myĹlÄ Ĺźe jest temat na spotkanie, a nuĹź coĹ siÄ urodzi.... |
|
Powrót do góry |
|
|
padre
|
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 20:35 Temat postu: |
|
|
e tam baseballami
zeby bylo klimatycznie powinno byc hurleyami
bardziej poreczne, jezeli mam byc szczery _________________ gdyby zaba miala skrzydla, nie obijalaby sobie dupy skaczac. |
|
Powrót do góry |
|
|
|