Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Barfly
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 7:23 Temat postu: Festiwal "Zamek" BÄdzin 29-31.08 |
|
|
Wybieracie siÄ do BÄdzina? BÄdzie zapewne parÄ okazji do whistlowych spotkaĹ, porĂłwnaĹ instrumentĂłw i wspĂłlnego pogrania. Zawsze to miĹo skojarzyÄ forumowego nicka z czĹowiekiem z krwi i koĹci.
JeĹźeli ktoĹ jeszcze nie zerknÄ
Ĺ na festiwalowÄ
stronÄ, oto link: http://www.festiwal.beltaine.pl _________________ Strings in the earth and air
make music sweet |
|
Powrót do góry |
|
|
lavaa102
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 18:30 Temat postu: |
|
|
Hejcia...ja siÄ wybieram i z chÄciÄ
Was poznam co do porĂłwnywania instrumentĂłw to raczej nie mam siÄ co chwaliÄ swoim whistlem
Pozdrawiam:D |
|
Powrót do góry |
|
|
Perry
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 21:04 Temat postu: |
|
|
No ja sie wybieram. Z co poniektĂłrymi to oprĂłcz grania bÄdzie wspĂłlne fajczenie |
|
Powrót do góry |
|
|
Feaorn
Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 211 Skąd: Bydgoszcz - Goldfinch Whistles
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 21:19 Temat postu: Honorne spotkanie! |
|
|
MoĹźe jakoĹ przy okazji whistlowo-fletowych warsztatĂłw? Zaszczytem bÄdzie poznaÄ whistlowiskowe znakomitoĹci! _________________ http://www.goldfinch.eu/ - Goldfinch Whistles |
|
Powrót do góry |
|
|
Pees
|
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 17:23 Temat postu: |
|
|
ZjadÄ w sobotÄ (Du-An, Du-An!!), a moĹźe i w piÄ
tek. Sie zobaczy . |
|
Powrót do góry |
|
|
Jasiek
|
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 17:47 Temat postu: |
|
|
Ja teĹź bÄdÄ... |
|
Powrót do góry |
|
|
Barfly
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 10:45 Temat postu: |
|
|
w piÄ
tek niestety nie uda mi siÄ byÄ, ale pojawiÄ siÄ w sobotÄ na warsztatach i zostajÄ na noc _________________ Strings in the earth and air
make music sweet |
|
Powrót do góry |
|
|
fishman
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 7:51 Temat postu: |
|
|
Ja rĂłwnieĹź siÄ pojawiÄ,
i mam nadzieje, Ĺźe sesje z wami pogĹÄbiÄ
moje uzaleĹźnienie
Przy okazji, bÄdÄ bardzo wdziÄczny osobie ktĂłra poĹźyczyĹaby mi na czas festiwalu whistla, nawet nie koniecznie piÄknie brzmiÄ
cego . OczywiĹcie pod warunkiem, Ĺźe nie bÄdzie to osoba przywiÄ
zana do swojego instrumentu jak harmonijkarz |
|
Powrót do góry |
|
|
Jasiek
|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 18:45 Temat postu: |
|
|
DziÄki za wspĂłlne towarzystwo i granie!
Faeorn - zaczynasz wymiataÄ na low whistlu |
|
Powrót do góry |
|
|
Adidadi
|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 19:44 Temat postu: |
|
|
WĹaĹnie. Niech ktoĹ napisze jak byĹo. Moje serce pĹacze, poniewaĹź nie mogĹem siÄ tam zjawiÄ. MoĹźe ktoĹ chociaĹź streĹci to wydarzenie? _________________ W Ĺźycia wÄdrĂłwce, na poĹowie czasu,
Straciwszy z oczu szlak niemylnej drogi,
W gĹÄbi ciemnego znalazĹem siÄ lasu. |
|
Powrót do góry |
|
|
Barfly
|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 7:44 Temat postu: |
|
|
Adidadi - polecam relacje na forum festiwalu. Zawsze to cenne - spojrzeÄ na to samo wydarzenie z róşnych perspektyw.
Jasiek! TeĹź piÄknie dziekujÄ za towarzycho i kawaĹ dobrej muzy (zaskoczyĹeĹ mnie z tym banjo). Sam, co prawda dĹugo nie pociÄ
gnÄ
Ĺem, ale naprawdÄ z przyjemnoĹciÄ
sĹuchaĹem! KawaĹ dobrej muzyki (pomimo haĹasu).
Faeorn! To ma byc to poczÄ
tkowanie? JeĹźeli Twoja obecna gra to efekt zaledwie tych paru miesiÄcy (od kiedy sĹyszaĹem CiÄ ostatnio na nagraniach) to gratulujÄ ogromnych postÄpĂłw - masz w sobie caĹe pokĹady moĹźliwoĹci i godnÄ
pozazdroszczenia determinacjÄ. Tak trzymaÄ! No i pozdrowienia dla Taty! _________________ Strings in the earth and air
make music sweet |
|
Powrót do góry |
|
|
Feaorn
|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 23:43 Temat postu: The Sessions... |
|
|
Pod wzglÄdem sesyjnym, zarĂłwno Ty, Witku, jak i Ewelina mocno "daliĹcie mi w koĹÄ" i pokazaliĹcie, jak TO siÄ robi! Nie mĂłwiÄ
c juĹź o Sword in the Hand, ktĂłrego nie opanowaĹem w taki sposĂłb, w jaki mi to zalecaĹeĹ... Ogromne dziÄki za tÄ opiniÄ i bezcenne wskazĂłwki, ktĂłre zawsze dajÄ
mi pozytywnego kopa!
Bardzo dziÄkujÄ za wspĂłlnÄ
grÄ - to byĹo niesamowite i niezapomniane doĹwiadczenie, kolejny krok milowy na mojej w duĹźej mierze samoukowej drodze do grania! Przepraszam za to, Ĺźe mĂłj repertuar byĹ tak okrojony i zaczynaĹem siÄ powtarzaÄ, lecz moja wÄdrĂłwka poznawcza dopiero co siÄ rozpoczÄĹa!
WiÄcej o sesjach i samym festiwalu na festiwalowym forum, jak wreszcie zbiorÄ siÄ w sobie, by wszystkie te moje przemyĹlenia i wraĹźenia zapisaÄ... _________________ http://www.goldfinch.eu/ - Goldfinch Whistles |
|
Powrót do góry |
|
|
fishman
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 10:31 Temat postu: |
|
|
Ja rĂłwnieĹź bardzo miĹo wspominam festiwal. Przyznam, Ĺźe przede wszystkim z koncertĂłw w gĹÄboko w pamiÄÄ zapadĹ mi Danar. Niesamowita swoboda Eweliny w Ĺźonglowaniu instrumentami po prostu mnie zaszokowaĹa!
Szczerze ĹźaĹujÄ, Ĺźe mĂłj kontakt z gronem z tego forum jak i innych muzykĂłw byĹ mocno okrojony i po prostu niesatysfakcjonujÄ
cy. Wiele sĹĂłw stanÄĹo niestety w gardle... ale sama moĹźliwoĹÄ obejrzenia tego widowiska z boku byĹo prawdziwym zaszczytem i ogromnym doĹwiadczeniem. Niecodziennie ma siÄ szansÄ obejrzeÄ w akcji takie osoby jak... i tu moĹźna by wymieniÄ wiele osĂłb, od Ĺwietnych gitarzystĂłw po takich wymiataczy jak Adam z Beltaine.
DuĹźe podziÄkowania skĹadam Feaornowi, ktĂłry zarĂłwno byĹ niezawodnym, pewnym ĹşrĂłdĹem informacji, jak i dobrym, wyrozumiaĹym towarzyszem przy kilku kawaĹkach! Mam nadziejÄ, Ĺźe byĹeĹ w stanie wytrzymaÄ moje, niekoniecznie mieszczÄ
ce siÄ w tonacji, pogrywanie |
|
Powrót do góry |
|
|
Feaorn
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 20:33 Temat postu: Long live... |
|
|
Daj spokĂłj, Fishman! Nasza partnerska - ja teĹź czasami pĹywaĹem po strojach - dziaĹalnoĹÄ wobec caĹej tej rozszalaĹej bandy profesjonalistĂłw caĹy czas dodawaĹa mi otuchy! Wielkie dziÄki! Long live Virtual Session! _________________ http://www.goldfinch.eu/ - Goldfinch Whistles |
|
Powrót do góry |
|
|
Pees
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 21:24 Temat postu: |
|
|
Niech Ĺźyje przyjaźŠbydgosko-toruĹska! |
|
Powrót do góry |